Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Gdy pierwszy raz zagrałem to zdębiałem. Czułem się jakbym oglądał film - chodzi mi o sam początek gry i rozmowę tej laski z Hammondem. To było u znajomego. Teraz mam grę na półeczce i jest jeszcze fajniej ;) O ile na początku bałem się trzymać pada w ręce, to teraz boję się tylko przy bardziej oryginalnych kawałkach. Klimat miażdży... Potwory są bardzo ciekawie zaprojektowane, a teren czasem bardzo nieprzyjazny* dla gracza ;)
No i tak ogólnie dla zielonych. Dead Space to horror w przestrzeni. Jako Izaak penetrujemy Ishimurę - statek kosmiczny. W akcje wplątana jest jego dziewczyna, która została tu uwięziona oraz tajemniczy artefakt, który został wydobyty tutaj - "znak".
*nieprzyjazny - miejsce gdzie potwory mogą atakować więcej niż z jednej strony, z sufitu i podłogi included!
Sry pisałem na speedzie, mogłem się gdzieś pomylić, orta strzelić ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum