Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Nie miałem nigdy styczności z tą konsolą ale ostatnio zobaczyłem kolekcję abrasnate na gbz i jakoś mnie ona pociąga xP Więc pytam tak z ciekawości o dobre gry na sześdziesiątkeczwórkę. Z tego co wiem nie ma na nią dobrego rpg, i tu moja wiedza się kończy ;/
Taa, zanim wyszedłem z manii również w te poki grałem. Pełne 3D jest ok, tyle że w ogóle do mnie nie trafiają walki bez exploatacji świata. Po prostu fajnie jest wejść w trawę i coś złapać, pokonać liderów i po raz setny ligę ;] Na szczególną uwagę zasługuje świetny komentator, niestety brak polskiej wer. jak zwykle brak ;/. Próbowałem też Pokemon Snap jednak miałem jakiś błąd. W sumie miła odskocznia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum